Hans van Zijl
Agile Projectmanager - ScrumMaster - Teamcoach
Laatste reacties
  GroenLinks

  “Uitgangspunt is dat ik vind dat je verantwoording neemt voor je omgeving. Ik zoek naar mogelijkheden en samenwerkingsvormen om normen en waarden, GroenLinks-beginselen, maar ook persoonlijke basisprincipes; eerlijke verdeling, respectvolle omgang, gelijke kansen, zorg voor omgeving en milieu terug te laten komen in dagelijkse onderwerpen... Een zakelijke, pragmatische benadering, resultaatgericht, waarbij je jezelf en anderen in de ogen kunt kijken.”

  Na drie raadsperiodes, eerst als commissielid en sinds 2006 twee periodes als gemeenteraadslid, is daarin nog geen verandering gekomen. Wel 12 jaar ervaring in hoe dit zich vertaalt naar de kaderstellende en controlerende rol van de Gemeenteraad en hoe daarmee om te gaan in een bestuurlijke organisatie en politieke verhoudingen in de Raad.

  Met mijn ervaring, dossierkennis op verschillende terreinen, het opgebouwde netwerk binnen en buiten de organisatie, wil ik graag vanuit de positief/kritische rol van GroenLinks, in samenwerking met partners, de uitdaging aangaan om ook in tijden van bezuinigingen innovatieve oplossingen te zoeken en kansen te creëren voor deze stad. 

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën