Hans van Zijl
Agile Projectmanager - ScrumMaster - Teamcoach
Laatste reacties
  Profiel & Scrum

  Ik ben een zelfstandige, flexibele en stressbestendige Agile Projectmanager/Scrum-master, geworteld in de ICT, met een ruime ervaring in de begeleiding van multidisciplinaire teams. Ik heb een brede ervaring met processen bij de lokale overheid, niet alleen als ICT-dienstverlener, maar ook bestuurlijk/politiek als gemeenteraadslid.
  Het is mijn vaste overtuiging dat de Agile-werkwijze niet alleen werkt voor ICT-bedrijven maar ook breed toepasbaar is in bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties en bij de overheid. Met mijn achtergrond als kwaliteitsconsultant en projectmanager/scrum-master begeleid ik teams op weg naar een effectievere, efficiëntere, en vooral ook meer bevredigende, nieuwe manier van werken.
  Kernwoorden voor mij zijn: enthousiast en betrokken, gericht op mensen en hun interacties, samenwerken en co-creatie, resultaatgericht op bieden van werkende oplossingen, anticiperen op veranderende omstandigheden.


  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën